Consiliere profesională

Pentru ca studenții să își poată evalua capacitățile/competențele antreprenoriale vă punem la dispoziție o serie de teste de consiliere profesională.

Pentru a accesa testele este nevoie să vă autentificați utilizând panoul din dreapta.

Evaluarea Potențialului Antreprenorial

Observații referitoare la evaluarea potențialului antreprenorial

Alegerea profesiei pentru prima dată

Completând chestionarul de mai jos, vă puteți evalua aptitudinele și abilitățile dvs., astfel încât vă putea decide asupra alegerii carierei/profesiei. De asemenea, acest chestionar este un instrument de orientare în ceea ce privește formarea profesională inițială și continuă dar și oferta de locuri de muncă.

Pentru fiecare dintre noi este foarte importantă alegerea profesiei dar și dezvoltarea carierei deoarece satisfacția profesională sub diversele sale laturi (pliere perfectă între calitățile avute și job, satisfacție financiară și umană) este cheia succesului în carieră.

Schimbarea carierei

Completând chestionarul de mai jos, vă puteți evalua aptitudinele și abilitățile dvs., fiind un sprijin pentru a vă putea decide asupra schimbării cariei/profesiei. De asemenea, acest chestionar este un instrument de orientare în ceea ce privește formarea profesională inițială și continuă dar și oferta de locuri de muncă.

Evaluarea potențialului antreprenorial

Completând chestionarul de mai jos, vă puteți evalua aptitudinele dvs. de a demara și dezvolta o afacere. Acest chestionar nu asigură succesul în afaceri, ci el este un instrument orientativ de evaluare a potențialului dvs. antreprenorial.

Test de personalitate

Testul psihometric de personalitate permite conturarea generală a profilului dvs., relevarea punctelor forte și slabe, a modului în care se manifestă tipologia dvs. în relațiile interumane la locul de muncă sau în timpul liber, precum și identificarea direcțiilor de carieră potrivite tipologiei dvs.